Steunpunt voor de Diensten Schuldbemiddeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Betaalproblemen ? Hulp nodig ?

Hulp voor spelers in moeilijkheden

De Kansspelcommissie is zich er ten volle van bewust dat de regelgeving inzake kansspelen, en meer in het bijzonder inzake de bescherming van de speler, complex kan lijken en dat professionelen niet altijd over alle nuttige informatie beschikken met betrekking tot de mogelijkheden om hulp te bieden aan of in te grijpen bij mensen voor wie gokken een probleem is geworden.

Een van de meest doeltreffende maatregelen is de uitsluiting van spelers van kansspelen en hun opname op een lijst die bekend staat als EPIS.

De Commissie heeft een brochure opgesteld waarin de verschillende uitsluitingsprocedures waarin de wet voorziet, worden beschreven en de respectievelijke modaliteiten ervan worden toegelicht.

Wij zijn verheugd u deze brochure via deze link te kunnen aanbieden. https://www.gamingcommission.be/nl/bescherming-van-de-spelers/gokfolder

JPEG - 40.9 kB

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met de Kansspelcommissie, telefonisch op het nummer 02/504.00.40 of via het adres: protection@gamingcommission.be.

Om ecologische redenen is deze brochure alleen in elektronische vorm beschikbaar.

Veel leesplezier!

Agenda

  • Event Steunpunt
  • Event partner
  • Opleiding

Nieuwsbrief