September 2021

De krant van de schuldbemiddelaars

Uitnodiging CONFERENTIE-DEBAT van 30 september 2021 met het Centrum voor Ondernemingen in Moeilijkheden (COm)

Beste schuldbemiddelaar(ster),

Graag nodigen wij u uit op ons volgend conferentie-debat waar we het CENTRUM VOOR ONDERNEMINGEN IN MOEILIJKHEDEN (COm) zullen ontmoeten.

(Dit is een wijziging ten opzichte van het programma dat we eind augustus verzonden hebben, aangezien de voor september geplande vergadering met de FOD Financiën uitgesteld werd tot oktober.)

In december 2019 hadden we het COm al ontmoet en kennisgemaakt met hun manier van werken (Verslag HIER beschikbaar). Het doel van de ontmoeting van september is de diensten schuldbemiddeling een nieuwe vorm van samenwerking met het COm voor te stellen, die al in een testfase zit bij het OCMW van Brussel.

Waneer ?

op donderdag 30 september 2021 van 9u30 tot 11u00

Waar ?

Dit conferentie-debat zal alleen via ZOOM worden georganiseerd. We zullen enkelen dagen voor de ontmoeting een link naar de deelnemers sturen.

Verplichte inschrijving

We herinneren u eraan dat de Conferentie-debatten gratis zijn. Om deze te kunnen bijwonen, vragen we u om ons het ingevulde inschrijvingsformulier in bijlage zo vlug mogelijk terug te sturen, vóór maandag 27/09/2021.

Wij hopen u talrijk te ontmoeten.
Het Team van het Steunpunt.

Het Steunpunt behoudt zicht het recht voor om het conferentiedebat te annuleren indien er te weinig deelnemers zijn of als de spreker zijn deelname annuleert.

Contact

Hebt u vragen, suggesties, opmerkingen... ? , aarzel niet contact met ons op te nemen via info@steunpuntschuldbemiddeling.be.