Uitnodiging op onze RONDE TAFEL van 1ste juni 2023 om GOEDE PRAKTIJKEN om een afbetalingsplan te onderhandelen.

Beste schuldbemiddelaar(-ster),

Graag nodigen wij u uit op ons volgende Ronde Tafel die ons in staat zal stellen uit te wisselen over GOEDE PRAKTIJKEN om een afbetalingsplan te onderhandelen.

Elke schuldeiser heeft zijn eigen incassoprocedures en soms zeer persoonlijke onderhandelingsgewoonten. Schuldbemiddelingsdiensten zijn soms verplicht trucs te gebruiken om te onderhandelen over de kwijtschelding van bepaalde kosten of over gunstiger betalingsvoorwaarden voor de gebruiker.
 
Voor onze volgende Ronde Tafel hebben wij besloten het woord te geven aan schuldbemiddelaars om verschillende voorbeelden van succesvolle onderhandelingen met elkaar te delen.

De presentatie van verschillende onderwerpen is reeds gepland (onderhandeling over een langere ARD, betwisting van kosten/vergoedingen, verzoek om vermindering van een consumentenkrediet...). Als u of iemand in uw afdeling zich een succesvolle onderhandelingservaring over een ander onderwerp herinnert, neem dan contact op met s.vanderbruggen@mediationdedettes.be en we kunnen het aan het programma toevoegen

WANNEER ?

Op donderdag 1 juni 2023, van 13u30 tot 16u.

WAAR ?

De Ronde Tafel zal uitsluitend via ZOOM worden georganiseerd. De link ervan u enkele dagen tevoren zal worden meegedeeld.

VERPLICHTE INSCHRIJVING

Om deze ontmoeting te kunnen bijwonen, vragen we u om ons het ingevulde inschrijvingsformulier in bijlage zo vlug mogelijk terug te sturen, vóór maandag 29/05/2023.

Wij hopen u talrijk te ontmoeten.

Het Team van het Steunpunt.

* Het Steunpunt behoudt zicht het recht voor om het conferentiedebat te annuleren indien er te weinig deelnemers zijn of als de spreker zijn deelname annuleert.

© Centre d’appui — 2023