Steunpunt voor de Diensten Schuldbemiddeling van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Rondetafel Preventie

Het Steunpunt organiseert op vrijdag 17 november in de voormiddag een rondetafel, met als doel tools en hulpmiddelen uit te wisselen ter preventie van schuldoverlast.

De bijeenkomst van vorig jaar heeft immers aangetoond dat Brussel een groot aantal tools en hulpmiddelen aanbiedt, die op grotere schaal ingezet zouden moeten en waar vele spelers uit de sector baat bij zouden hebben. Het Steunpunt wil deze tools en hulpmiddelen in de kijker zetten en ervoor zorgen dat ze worden uitgewisseld tussen geïnteresseerden.

Het idee is als volgt: de rondetafel is opgevat als een beurs. Elke dienst schuldbemiddeling die dat wenst, alsook elke andere speler die betrokken is bij de preventie van schuldoverlast, krijgt de mogelijkheid om een stand in te richten waar de preventiemiddelen waarover zij beschikken en die zij in de praktijk gebruiken, worden voorgesteld en uitgelegd. Bezoekers krijgen op die manier de gelegenheid om de preventiemiddelen te ontdekken door langs de verschillende stands te gaan, of zelfs om deze aan te schaffen.

Als u geïnteresseerd bent, aarzel dan niet om met ons contact op te nemen per e-mail: r.knapen@mediationdedettes.be

Agenda

  • Event Steunpunt
  • Event partner
  • Opleiding

Nieuwsbrief